Last in posest d.o.o.

Roška cesta 8

1330 Kočevje

 

Matična št.:5726956

  

Telefon: 01/895-36-38      

Fax: 01/893-17-47

GSM: 041/606 856      

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Lokacija Last in posest

Podjetju Last in posest d.o.o. je prvinska dejavnost posredovanje pri prometu z nepremičninami. Poleg tega pa opravljamo še upravljanje večstanovanjskih stavb, vpise stanovanjskih enot v zemljiško knjigo - etažna lastnina, vpise vseh nepremičnin v zemljiško knjigo, ter svetujemo  pri nepremičninskih poslih.

 

Podjetje posreduje pri prodaji, nakupu, menjavi, najemu stanovanj in stanovanjskih hiš, poslovnih prostorov, parcel, gozdov, zemljišč...

 

Nepremičninski posredniki so ustrezno strokovno usposobljeni. Opravljeno imajo licenco nepremičninskega posrednika pri  Informacijski borzi  nepremičnin in licenco za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika Ministrstva za okolje in  prostor št. 522. Gordana Turk kot nepremičninska posrednica je vpisana v imenik nepremičninskih posrednikov pod zaporedno številko 0050700522.

 

Znanje izpopolnjujemo na seminarjih, konferencah in drugih izobraževanjih.

 

Zavarovanje poklicne odgovornosti nepremičninskih posrednikov imamo sklenjeno pri zavarovalni družbi Tilia d.d. Novo mesto.

 

Pri poslih nepremičninskega posredovanja sodelujemo s strokovnjaki, notarji, odvetniki, pravniki, cenilci, geodeti in drugimi.

 

Podjetje Last in posest d.o.o. Kočevje je bilo ustanovljeno 02.02.1993, prvo na Kočevskem, ki se je začelo ukvarjati s prometom z nepremičninami. Zato ima za seboj dolgoletne izkušnje na področju posredovanja v prometu z nepremičninami.

 

Podjetje je član Informacijske borze nepremičnin.

Aktualne nepremičnine